Godt nyttår!

Annet
Vinterlandskap

Vinterlandskap

Ja godt nyttår alle lesere. Nå visker vi ut 2011 og skribler 2012. Et år har gått siden sist jeg skrev akkurat samme melding. Sist vinter syklet jeg til jobb hver dag. Bremseproblemer og krank som knirket var et av temaene. Denne vinteren har jeg ikke syklet stort. Mens jeg ventet på at vinteren skulle gi slipp i fjor, trente jeg på studioet arbeidsgiveren disponerer i kjelleren. Det har jeg store planer om i år også. I romjulen bestemte “Dagmar” seg for å lempe over et par kubikk med vann i treningsrommet, så det spørs hvilken tilstand dette er i. Likevel skal formen opp og frem.

Siden februar har jeg brukt ei Garmin FR60 pulsklokke. Den er jeg veldig fornøyd med. Den virker veldig godt enda. Batteriet skal vist nok holde et år. Foreløpig henger den fremdeles på armen og går enda. Ingen advarsel om lavt batterinivå. Den blir brukt på hver tur jeg er på. Skrittelleren og pulsbåndet er kjempegreit.

Midtvinters er det kanskje litt tullete å lengte etter sommeren, men jeg gjør nå det. Forsikringsselskapet har sørget for at jeg får meg en ny sykkel til året. Det blir lengre vandring og mer stisykling. Jeg har bestemt meg for å ta lengre turer i år. Opp på ukjente fjelltrakter. I fjor bygde jeg meg fulldemper og denne har definitivt gitt mersmak. Når denne ble stjålet, var jeg bare nødt til å få meg en ny en. Flere detaljer kommer :)

Sist sesong fikk seg en riktig trøkk i trynet. Vi flyttet fra byen og ut på “landet”. Flytteprosess er noe som er altoppslukende og når det i tillegg ble garasjebygging så var det ikke mye tid igjen. Dette året blir forhåpentligvis anderledes.

Så i løpet av 2012 skal jeg:

  • Trene mer
  • Finne flere uoppdagede stier
  • Skrive enda flere innlegg til dere ivrige lesere

Godt nyttår!