#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Sykkel på service

Av Christian Jensen16. april 2009

Service og vedlikehold

Etter bare noen dager i tjeneste viser det seg at sykkelen min har blitt syk. Pedalen knirker, kranken rasler og den ene bremsa løsnet under treningen. Bremsen ble fikset på stedet, men når sykkelbutikken hadde lovet meg en «klar» sykkel, så regner jeg med at slike ting skal være på plass. Pedaler og krank er på operasjonsbordet i dag og forhåpentligvis ringer de meg i løpet av kvelden og raporterer om henteklar sykkel. Var jo en smule irriterende at noe slikt skal skje så fort.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: