Så tenner vi tre lys

FatbikeGiantReklameVision 19 Fatbike 1Tilbakeblikk
Fatbiken i de første millimetrene med snø
Fatbiken i de første millimetrene med snø

Vi skriver 16 desember og julaften nærmer seg med stormskritt. De fleste har kanskje ikke så mye tid til å tenke sykkel i denne perioden og det gjelder redaktøren her på sykkelhjulet.no også. Derfor har jeg tatt meg tiden til å reflektere litt over 2019 og hvilke mål som skal siktes inn.

Jeg har brukt Garmin-produkter i snart 10 år og kommer til å fortsette med det. Året 2018 startet med en del sykkelaktivitet, men når jeg kom hjem fra sommerferien dabbet det av en del. Det meste på grunn av prioriteringer, men også jobben har tatt sin del av kaka. I 2019 har jeg derfor satt meg mål pr måned og mål for hele året. Garmin Connect har muligheten til å legge inn mål for aktivitetene du gjennomfører. Jeg bruker antall kilometer som utgangspunkt for målene mine. Også begrenser jeg aktivitetstypen til sykling slik at ikke gåturene mine skal telle inn på syklingen.

Det neste jeg skal gjøre er å besøke en del nye områder i 2019. Det var meningen i 2018, men det ble lite av det. Likevel har det blitt noen fine turer i 2018, men ikke så mye oppdagelsesreise. Kanskje jeg til og med klarer å komme meg ut av fylket for å besøke spennende områder.

Når det gjelder ritt, så er følelsene litt blandet. Det var veldig spennende å være med på Orklarittet og Nerskogrittet i 2018. Jeg har veldig lyst til å være med i 2019, men innser at det må en del trening til. En del av grunnlaget skal bli lagt i vinter med med fatbike.

Har du lagt planer for 2019?

Del dem gjerne i kommentarfeltet under