#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

USWE Patriot 15L

Av Christian Jensen12. september 2018

Reklame

Drikkesekk Patriot 15L Sekk USWE Produkttester

USWE Patriot 15L
USWE Patriot 15L

Drikkesystem

Drikkesystemet er hentet fra Hydrapak. Dette ser ut til å være en gjenganger hos veldig mange av sekkprodusentene. Her har USWE spandert på seg utgaven som lar seg separere fra slangen på en enkel måte, så det å etterfylle gjør det ganske enkelt. Som tidligere skrevet, skulle jeg ønske at sekken hadde et eget rom til selve blæra slik at man ikke måtte ned i hovedrommet for å få tilgang til den.

Ytre festemuligheter

Sekken har eget system for å få festet store og små hjelmer. Dette kommer godt med når man skal ha med seg eksempevis en fullhjelm. Selene og rommene kan fungere som oppbevaringssystem for annet beskyttelsessystem også. Det er en veldig stor fordel når man har griset seg skikkelig til og ikke vil ha søle sammen med det rene opp sekken.

Holdbarhet og vanntetthet

Det skrives ingenting om hvor vanntett denne sekken egentlig er. Ingen vannsøyle er oppgitt på stoffet. Derimot så fungerer det greit i praksis. Jeg har vært ute og syklet i søledammer og myrer, men innholdet i sekken har alltid vært tørt når jeg komme hjem.

Det som er litt synd er at det ikke er mulig å skaffe et originalt regntrekk heller, så dermed er man prisgitt fint vær eller at det er noen andre som har laget trekk som kan passe sånn nogenlunde på denne sekken.

Design, synlighet og vekt

Designmessig er denne sekken absolutt noe for seg selv. Det første man legger merke til er innfestingen og løsningene med å få tilpasset sekken. Etterhvert så oppdager man greie små detaljer som viser at de som har utviklet denne sekken absolutt har forståelse for hva man trenger når man er ute og sykler.

Vektmessig er denne sekken en tungvekter, men det meste av vekten ligger i ryggplata. Tar man bort denne så er sekken på lik linje med de andre sekkene i denne klassen. Ryggplata skal beskytte mot knall og fall, men den har en super ekstrafunksjon. Det at det er ei stiv plate mot ryggen fører til at innholdet i sekken ikke former sekken til ei kule inn mot ryggsøylen. Dermed har man en behagelig sekk selv om den er stappet litt for full

Sekken i bruk

I bruken er sekken rett og slett enestående. Det er en av de beste sekkene jeg har prøvd. Jeg stappet alt av utstyr jeg trenger for en skikkelig dagstur i fjellet og satte av gårde på en lang runde i Trollheimen. Hvis noe skulle være et problem med sekken, så ville det oppdages på en slik tur.

Sekken sitter som tidligere skrevet som klistret. I tillegg er den behagelig å ha på seg. Det at man har denne krysselen gjør at magen er fri og man kan puste uforstyrret. I tillegg sitter sekken litt høyere enn vanlige sekker og dermed får man den tettere rundt ryggen. Det er en bonus når man skal sykle litt ruskete nedkjøringer.

Denne sekken er kort oppsummert helt fantastisk å ha med seg på tur. Hadde den i tillegg vært værbeskyttet eller levert med regntrekk så hadde det vært den ultimate sekken.

Legg inn en kommentar