Storprosjekt nr 3 oppsummert

BakdemperDT SwissFoxIntenseMaxxisPrimer SLReverbRockshoxByggelogg
Andre turen med Intense Primer SL

Andre turen med Intense Primer SL

Det har vært en lang høst og vinter med fiksing av gamle sykkeldeler og innkjøp av nye. Det begynte med at jeg bestilte en del servicedeler til Reverben og bremsene. Jeg liker veldig godt bremsene mine så jeg så ingen grunn til å bytte ut bremsene med noe som er tilsvarende. Reverben er jeg også fornøyd med og etter servicen ble den mye mer responsiv også.

For de av dere som sitter og lurer på om de skulle ha bygget seg en sykkel, så har jeg etter hvert begynt å opparbeide en ganske stor samling med innlegg om det å bygge seg sykler og de detaljene som faktisk ligger bak.

Jeg deg å ta en titt på kategorien som heter byggelogg.