#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Storprosjekt nr 3 oppsummert

Av Christian Jensen5. juni 2018

Bakdemper DT Swiss Fox Intense Maxxis Primer SL Reverb Rockshox Byggelogg

Andre turen med Intense Primer SL
Andre turen med Intense Primer SL

Det har vært en lang høst og vinter med fiksing av gamle sykkeldeler og innkjøp av nye. Det begynte med at jeg bestilte en del servicedeler til Reverben og bremsene. Jeg liker veldig godt bremsene mine så jeg så ingen grunn til å bytte ut bremsene med noe som er tilsvarende. Reverben er jeg også fornøyd med og etter servicen ble den mye mer responsiv også.

For de av dere som sitter og lurer på om de skulle ha bygget seg en sykkel, så har jeg etter hvert begynt å opparbeide en ganske stor samling med innlegg om det å bygge seg sykler og de detaljene som faktisk ligger bak.

Jeg deg å ta en titt på kategorien som heter byggelogg.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “Storprosjekt nr 3 oppsummert”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: