#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Bergans Fløyen

Av Christian Jensen16. april 2018

Reklame

Bergans Drikkesekk Fløyen Sekk Oppbevaring Produkttester

Oppsummering

Kort oppsummert så er jeg positivt overrasket over funksjonaliteten til den lille sekken. Jeg skulle ønske den hadde muligheter til å plukke drikkeblæra helt av sekken når man skulle fylle og at det var noen små rom ekstra. Sekken er veldig behagelig å ha på seg, men en rekke små detaljer gjør at den lille sekken kommer til kort.

Jeg har laget en oppsummering for dere i tabellform med positive og negative sider. Karakterene er satt ut fra sjekkpunkter jeg har for å være så objektiv som mulig.

Passform og ventilasjon + Sekken sitter godt på ryggen og muligheten til å velge forskjellige modeller gjør at man finner en sekk som passer.

+ Ventilasjonen er også upåklagelig. Det at sekken bare har tynne strikker til remmer gjør at den blir ekstra luftig og god.

+ De ekstra strikkfestene gjør at sekken sitter kjempebra til kroppen

6/6
Rominndeling + Sekken har lommer på bæreseler og ei ekstra lomme inni hovedrommet med muligheten til å feste nøklene i.

– Ellers er det lite ekstra rom på sekken.

– Jeg savner verktøyrom og rom til elektronikk.

4/8
Drikkesystem + Fyllesystemet er bra

+ Du får med blære og slange når du kjøper sekken

– Drikkesystemet er dessverre ikke adskilt fra hovedrommet. Det kan gjøre det litt ekstra risikofylt å falle.

– Det største minuset er måten man må fylle drikkeposen på. Det er nemlig ikke mulig å separere pose og sekk når man skal fylle vann. En ventil i posens slangefeste hadde løst problemet.

3/6
Ytre festemuligheter + Det er festemuligheter for diverse på utsiden av sekken og her får man muligens plass til beskyttelsesutstyr og hjelm, men dette er ikke designet med det i tankene

– Ingen spesielle fester til hverken hjelm eller lys.

1/3
Holdbarhet og vanntetthet + Virker til å være bra holdbar

– Bergans opplyser ingenting om hvor vanntett sekken er. Den tåler selvfølgelig en del, men jeg har ikke gjort noen objektive tester på dette.

– Glidelåsene er ikke av den vanntette typen

– Ingen medfølgende regntrekk

1/3
Design, synlighet og vekt + Sekken har reflekterende detaljer

+ Utrolig lett, faktisk blant de letteste i sitt volumområde.

4/4
I bruk Jeg lar meg overraske av hvor greit den lille sekken faktisk fungerer. Jeg savner inndeling slik at ikke alt man trenger havner nederst. Fylling av vann er også noe tungvint. 2/5
Pris Prisen ligger noe under snittprisen for en sekk med tilsvarende volum hos en av konkurrentene, men er på ingen måte blant de billigste. 5/5
Totalscore 26/40

 

Legg inn en kommentar