#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Oppsummering av året

Av Christian Jensen21. desember 2017

G-Sport Tilbakeblikk

Det har skjedd mye i 2017, men her noen av hovedpunktene:

Glede med sykkel
Glede med sykkel

#GledeMedSykkel

Du har kanskje merket undertittelen øverst på nettsidene. #GledeMedSykkel skal reflektere det at man faktisk kan gjøre annet enn å fremprovosere svette, blod og tårer på sykkelsetet. I tillegg til at nettsidene er oppdatert, kan det være verdt å ta en tur på Instagram og besøke taggen.

Samarbeid med G-Sport Orkanger

I forbindelse med tidligere turer har jeg hatt samarbeid med blant andre G-Sport Orkanger. I 2017 inngikk jeg en ny avtale med dem. Det synes jeg er spennende.

Den store turen

Så var det duket for den store sykkelturen. I forkant av denne ble det noe trening og testing av utstyr. Selve turen kan du lese om på ekspedisjonssiden. Det var en helt fantastisk tur som startet rett utenfor stuedøra. Jeg tok meg nedover i landet til Dombås og videre over til Lærdal via Valdresflye og Filefjell. Derfra ble det Rallarvegen og over Golsfjellet til Fagernes.

 

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar