Oppsummering av året

G-SportTilbakeblikk

Det har skjedd mye i 2017, men her noen av hovedpunktene:

Glede med sykkel

Glede med sykkel

#GledeMedSykkel

Du har kanskje merket undertittelen øverst på nettsidene. #GledeMedSykkel skal reflektere det at man faktisk kan gjøre annet enn å fremprovosere svette, blod og tårer på sykkelsetet. I tillegg til at nettsidene er oppdatert, kan det være verdt å ta en tur på Instagram og besøke taggen.

Samarbeid med G-Sport Orkanger

I forbindelse med tidligere turer har jeg hatt samarbeid med blant andre G-Sport Orkanger. I 2017 inngikk jeg en ny avtale med dem. Det synes jeg er spennende.

Den store turen

Så var det duket for den store sykkelturen. I forkant av denne ble det noe trening og testing av utstyr. Selve turen kan du lese om på ekspedisjonssiden. Det var en helt fantastisk tur som startet rett utenfor stuedøra. Jeg tok meg nedover i landet til Dombås og videre over til Lærdal via Valdresflye og Filefjell. Derfra ble det Rallarvegen og over Golsfjellet til Fagernes.