#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Siste innsats før vinteren

Av Christian Jensen24. september 2017

Høst Annet

Gjevilvatn i det fjerne
Gjevilvatn i det fjerne

Det er fremdeles veldig fint i fjellet, men det begynner å bli kaldt ute. Likevel kan du jo bare ta på deg et par ekstra plagg og komme deg ut. I marka har det begynt å bli mange fine farger og det er faktisk ganske tørt og godt enda. Høstfargene har festet seg og bildene man tar på denne tiden av året gir somregel flotte resultater.

Har du noen planer? Hvis ikke synes jeg det er på tide at du gjør nettopp det.

God tur!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: