#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Syklist med udekket formidlingsbehov søkes

Av Christian Jensen11. juli 2016

Annet

Sykler du litt, akkurat passe eller kanskje ganske mye? Skrur du sykkel selv, eller leverer du kanskje sykkelen fra deg for å få fikset de enkleste ting? Kunne du tenke deg å fortelle omverden hva du driver på med? Kanskje i kombinasjon med familieliv, studier eller jobb? Eller kanskje du ikke matcher de første spørsmålene i det hele tatt?

Kort oppsummert: Kunne du tenkte deg å skrive for sykkelhjulet.no? Skriv inn kontaktinformasjon under og send inn i dag. Skriv gjerne litt om deg selv og hvor du kommer fra.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar