Syklist med udekket formidlingsbehov søkes

Annet

Sykler du litt, akkurat passe eller kanskje ganske mye? Skrur du sykkel selv, eller leverer du kanskje sykkelen fra deg for å få fikset de enkleste ting? Kunne du tenke deg å fortelle omverden hva du driver på med? Kanskje i kombinasjon med familieliv, studier eller jobb? Eller kanskje du ikke matcher de første spørsmålene i det hele tatt?

Kort oppsummert: Kunne du tenkte deg å skrive for sykkelhjulet.no? Skriv inn kontaktinformasjon under og send inn i dag. Skriv gjerne litt om deg selv og hvor du kommer fra.

[contact-form to=’christian@sykkelhjulet.no’ subject=’Søknad fra sykkelhjulet.no’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Bosted’ type=’text’/][contact-field label=’Litt om meg’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]