Trollheimen 2015 prolog

EkspedisjonStisykkelSykkelEkspedisjonerTrollheimen
Sekken fullpakket til tur
Sekken fullpakket til tur

Som du kanskje har fått med deg, har jeg tegnet meg på en ekspedisjon i 2016 til Grønland. Den krever en del forberedelse og en av dem er overnatting ute. Det er en god stund siden jeg pakket meg ned i en sovepose og svidde pølser på primus, men nå er det på tide igjen.

Målet er å få med seg alt på sykkelen. Jeg trives veldig godt i marka med tohjulingen min. En av ulempene med sykkel er at pakkevekten er viktig. Når man reiser alene er det ekstra vanskelig å begrense seg selv. I tillegg til at det er en tur for å hygge seg, skal jeg teste litt utstyr skikkelig for første gang. Oakley-brillene skal sitte på nesa en hel dag. Jeg har med meg en batteripakke og et solpanel. Batteripakken har jeg testet en del, men solcellepanelet har bare fått seg en grunntest i hagen. Nå skal det testes skikkelig.

Jeg har med meg litt frysetørret mat, men siden det er en kort tur har jeg unnet meg noe fersk mat også. En tur i fryseboksen for så å havne mellom en del klær, fungerer bra for en 24-48 timer.

Til slutt har jeg stappet med meg litt fotoutstyr. Jeg ser jo at dette kommer til å toppe seg, men målet er å havne under 16 kilo inklusive klær, mat, sovepose og telt.