#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Har det kjørt en traktor der…

Av Christian Jensen11. august 2014

Geitryggen Sti Sykkel Orkdal

Idyllisk bortgjemt bekk
Idyllisk bortgjemt bekk

…så kan man helt sikkert sykle der, tenkte jeg for meg selv i bakkene oppover mot Geitryggen. Jeg hadde stoppet i anledningen for å ta et bilde av en traktorvei som svingte av grusveien. Som tenkt, som gjort. Jeg la kameraet i sekken igjen og valgte den igjengrodde traktorveien fremfor den hardpakkede grusveien. Begynnelsen var flott. Det var passe bratt og passe godt feste, men så ble det brattere og brattere og brattere. Så måtte jeg av sykkelen og tilslutt så ble det også tungt. Så forsvant traktorsporene ut i en igjengrodd skogbunn.

Jeg klarte å fortsette et stykke på den flate skogbunnen. Den begynte å tippe nedover også ble det plutselig tettere. Heldigvis kom jeg frem til et nysatt gjerde. Jeg fulgte gjerdet og kom til kjent vei.

Det er spennende å være på stijakt, men noen ganger blir det nesten for mye av det gode.

God tur!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: