#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Drømmestier

Av Christian Jensen6. august 2013

Orkanger Sykkel Tur Orkdal

Sti omkranset av lyng
Sti omkranset av lyng
Noen ganger når man er ute på tur dukker det opp uventede områder. Jeg har familie fra Bamle (Telemark) og har alltid syntes at skog av furutrær med nålbunn, lyng og bær har vært fint. Orkdal er et typisk trøndelagsområde med mye bladtrær, noe gran, en god del høyt gress og buskass. Midt oppå fjellet så syklet jeg plutselig inn i et lite stykke Telemark. Skogen endret lukt og den karakteristiske knitrelyden fra barnåler mot dekk kom. Også var lyngen full av blåbær.

Noen ganger er det verdt å slite seg opp på ukjente topper og fjell. God tur!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: