Nerskogen landhandel

ButikkMatRennebuSykkelTurTrollheimen

Nerskogen landhandel

Nerskogen landhandel

Det er slettes ikke ofte, faktisk har det aldri hendt før, at jeg skriver om en butikk. Likevel skriver jeg altså da om Nerskogen Landhandel. Midt oppå fjellet langs fylkesvei 512 ligger det et lite hus. I dagens butikkstandard kan det knapt ses på som ei Brustadbu.

Likevel har de så og si alt. Kanskje ikke en palle av alt, men litt av det neste. Lite, eller ingenting, av kjedenes billigmerker. Faktisk har jeg aldri funnet noe av det og grunnen er enkel; det er en selvstendig landhandel. Litt dyrere er den kanskje, men så helt klart verdt turen innom. Jeg har funnet meg godt tilrette i Trollheimen og en tur innom Nerskogen Landhandel er absolutt å anbefale. Skal du på tur så sving innom og ta med deg turprovianten. De har som sagt så og si alt. Ferske bakvarer, frossenmat, kjeks, sjokolade, øl, brus, myggspray, terrasseskruer ( om du skulle trenge det ), hundemat, dagens aviser, lokal kunst og mye, mye, mye mer!

God tur!