#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Nerskogen landhandel

Av Christian Jensen8. juli 2013

Butikk Mat Rennebu Sykkel Tur Trollheimen

Nerskogen landhandel
Nerskogen landhandel
Det er slettes ikke ofte, faktisk har det aldri hendt før, at jeg skriver om en butikk. Likevel skriver jeg altså da om Nerskogen Landhandel. Midt oppå fjellet langs fylkesvei 512 ligger det et lite hus. I dagens butikkstandard kan det knapt ses på som ei Brustadbu.

Likevel har de så og si alt. Kanskje ikke en palle av alt, men litt av det neste. Lite, eller ingenting, av kjedenes billigmerker. Faktisk har jeg aldri funnet noe av det og grunnen er enkel; det er en selvstendig landhandel. Litt dyrere er den kanskje, men så helt klart verdt turen innom. Jeg har funnet meg godt tilrette i Trollheimen og en tur innom Nerskogen Landhandel er absolutt å anbefale. Skal du på tur så sving innom og ta med deg turprovianten. De har som sagt så og si alt. Ferske bakvarer, frossenmat, kjeks, sjokolade, øl, brus, myggspray, terrasseskruer ( om du skulle trenge det ), hundemat, dagens aviser, lokal kunst og mye, mye, mye mer!

God tur!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: