#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Godt nyttår!

Av Christian Jensen1. januar 2013

Annet

Trollhetta
Trollhetta

Riktig godt nytt år alle lesere. Det er den første dagen i 2013 og nok en gang bytter vi litt på tallene. Året som har vært har bydd på mang en utfordring. Den største av dem alle for meg nok å bli far. Det er en utrolig tidkrevende jobb, men jeg angrer absolutt ikke. Det er verdt hvert eneste sekund. Det gikk først og fremst utover syklingen min, men forhåpentligvis blir dette litt bedre nå når vi skriver 2013.

I 2012 fikk jeg min første stisykkel. Geniusen har vært med meg på mang en tur i fjellet og i år blir det enda flere. Kanskje du har lyst å henge deg på? Vi er allerede et par stykker som drømmer om øde stier og langstrakte vidder.

I fjor som i år venter jeg på vår og snøfri hverdag. I fjor ble min første sykkeltur 18 mars. Jeg håper jo på tilsvarende i år også. I mellomtiden blir det trening og skigåing. I tillegg skal sykkelen få seg en velfortjent storservice. Den skal jo yte maks i minst et år til.

Så i 2013 skal jeg:

  • Trene meg opp til våren og sykkelføre
  • Opp i i fjellet igjen
  • Skrive flere innlegg til dere lesere

Godt nyttår!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: