Tilbakeblikk på sesongen (del 2)

Tilbakeblikk
Sykkelsko i snø

Sykkelsko i snø

Dette året har virkelig bydd på mye fint.

Januar – Mars


Jeg er for det meste ute i skisporet og trener meg opp til årets sesong. Det ble noen spinningøkter i tillegg. I mars lurer jeg sykkelen ut og ruller noen runder for første gang det året. Det var virkelig deilig å komme seg ut. Riktig nok var det veldig kaldt, men det gjorde ikke noe så lenge jeg endelig fikk satt meg på sykkelsetet igjen.

April – Juni


I april ble det mer sykling og de første turene i marka ble en realitet. Jeg fikk meg nytt kamerautstyr, som forøvrig har vært til stor glede denne sesongen. Utover i Mai begynte snøen virkelig å slippe taket og markene rundt om i Orkanger var bare og fine. Jeg bestemte meg for å prøve å ta kjentmannsmerket, men jeg kom litt over halvveis i det forsøket. Jeg har ganske enkelt ikke fått tida til å strekke til. I slutten av Juni tok jeg min første tur i Trollheimen, nærmere bestemt Jøldalen. Det var en del snø, men absolutt farbart.

Juli – September


I juli ble både Vassfjellet og Trollheimen besøkt igjen. Det var en fin måned med en del sykling, men litt mindre skriving her på siden. I august konverterte jeg sykkelen til 1×10. Noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Det var et aldri så lite prosjekt, men det gir god flyt i marka. I September var jeg flere turer i Trollheimen og etter inspirasjon fra andre sykkelsider valgte jeg å ta ibruk graderingssystemet.

Oktober – Desember


Vi skriver oktober allerede og snøen har kommet til dalen hvor jeg bor. Det blir kanskje noe vintersykling på meg, men jeg har planer om å ta beina fatt heller. Mulig siste del av året også byr på en del skigåing. Hvertfall om det fortsetter slik som det har begynt med nå.

Spor Orkanger

Spor Orkanger

Spor Trondheim

Spor Trondheim

Spor Trollheimen

Spor Trollheimen